Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Рударско инжењерство

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ РЕНОВИРАНЕ УЧИОНИЦЕ НА КАТЕДРИ ЗА МИРТ

У четвртак 21. 12. 2023. године на Техничком факултету у Бору одржана је свечаност поводом отварање реновиране учионице на Катедри за минералне и рециклажне технологије.

Компанија Serbia Zijin Mining још једном је показала своју посвећеност развоју образовања донацијом средстава за опремање учионице у којој ће неопходна знања стицати студенти Техничког факултета у Бору. Ова донација значајно ће унапредити услове за учење студената, пружајући им могућност да истражују, уче и стварају идеје у модерно опремљеном простору.

Након пријема код Декана, проф. др Дејан Таникић уследио је обилазак лабораторија на Катедри за МиРТ и свечано отварање учионице у присуству представника компаније, руководства, чланова катедре и студената. Нову учионицу на Катедри за минералне и рециклажне технологије, званично су отворили декан Техничког факултета у Бору проф. др Дејан Таникић и заменик генералног директора компаније Serbia Zijin Mining г-дин Јан Мингхуи.

Објављено 27.12.2023. године у 08:01 часова.